Διαπληκτισμοί που παραπέμπουν σε γήπεδα και όχι σε πολιτικές διεργασίες πληροφορηθήκαμε πως σημειώθηκαν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του προσυμβουλίου της πλειοψηφίας του Δήμου.
Εν όψη της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ συγκλήθηκε σύσκεψη (αποτελεί συνήθη διαδικασία) των στελεχών της παράταξης του κ. Αλεξανδρή, ώστε να συζητήσουν τις εισηγήσεις θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
 
Δημιουργήθηκε οξύ φραστικό επεισόδιο, με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Επανομής κ. Αντώνη Καζάκη, όταν ο τελευταίος θεώρησε ότι υποβαθμίζεται ο ρόλος του και υποκαθίσταται ο ίδιος από κεντρικά στελέχη της Διοίκησης.


Αφορμή για τη οξύτητα, που οδήγησε στην αποχώρηση του κ. Καζάκη από τη συγκέντρωση (μάλιστα φωνάζοντας ότι θα καταθέσει και την παραίτησή του γραπτώς σήμερα) ήταν ένα γεύμα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι σε ταβέρνα της περιοχής. 
Συνδαιτυμόνες ήταν εργολάβος της περιοχής και μέλη της Διοίκησης του Δήμου αλλά και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Επανομής. 


Το γεύμα, κατά πληροφορίες μας, θεωρήθηκε πως έδωσε τροφή σε φήμες για ενδεχόμενες συμφωνίες με τον επιχειρηματία που προφανώς ο Πρόεδρος Καζάκης δεν εγκρίνει. 
Κατ' άλλες όμως εκτιμήσεις υπάρχει θυμός που στρέφεται κατά των παρισταμένων μελών του Τοπικού Συμβουλίου, γιατί και δεν προστάτευσαν αλλά και εξέθεσαν τους ομοϊδεάτες Διοικητικούς παράγοντες (Λαζαρίδη, Κούτουκα και Κεραμιδάκη) οδηγώντας τους σε αυτή την κοινωνικού χαρακτήρα συναναστροφή.


Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τις εσωτερικές έριδες και διαμάχες στο συνδυασμό του κ. Αλεξανδρή. Είχαμε ήδη πρόσφατα γράψει για τα ετερόκλητα και φυγόκεντρα κομμάτια που απαρτίζουν το σχήμα. 
Μας δημιουργούνται όμως κάποια σημαντικά ερωτήματα που σχέση έχουν με την διαφάνεια στη λειτουργία, τόσο των θεσμών αλλά κυρίως των ατόμων που τους στελεχώνουν.


Γιατί άραγε είναι μεμπτό να συμφάγει μέλος της Διοίκησης με εργολάβο της περιοχής;
Κατηγορείται (και ποιός;) για κάτι; Δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο και θα παρακαλούσαμε αν δεν είναι έτσι να μας ενημερώσει όποιος γνωρίζει σχετικά.


Ή μήπως κάποιοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ( όπως ευκόλως υποθέτουμε) και έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια τον Γερμανό Καραβαγγέλη σφυρίζοντας αδιάφορα και τώρα αιφνιδίως αποφάσισαν (χωρίς όμως να είναι διατεθειμένοι να θέσουν τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων) να δώσουν υπόσταση στις "υποψίες" τους;


Μήπως είναι καιρός κάποιοι να αρχίσουν να μιλούν; 
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ;

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Ο Εργολάβος έχει καμμία σχέση με Γεωτρήσεις;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η πληροφορηση που εχω οτι θα γινουν γεωτρησεις στην επανομη κοστους πολλων εκατονταδων χιλιαδων ευρω ειναι αληθινη το μονο που εχω να πω για τουσ δηθεν δημοτικους αρχοντες οτι πεσαν με τα μουτρα να φανε το τυρι αλλα την φακα που ηταν κρυμμενη απο πισω δεν την ειδαν.
    αυτοι που φωναζουν για την συναντηση μαλλον φωναζουν επειδη δεν συμμετειχαν στο φαγοποτι.
    προσεξτε γιατι βλεπω να στεινονται δημοσιες κρεμμαλες.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ Η ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΕΡΑΓΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΟΥΝ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ! Ή ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζω για εργολάβο της περιοχής . Μήπως είναι και από το χωριό του ;
    Γιατί αν είναι δεν τον πάει και ίσως γιαυτό αντέδρασε έτσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.