Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Και νέο κρούσμα αυταρχικότητας , πρωτόγνωρο και πρωτάκουστο για τα δεδομένα της τοπικής κοινωνίας της Επανομής , από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής κ. Αντώνιο Καζάκη .
Σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλε ο πρόεδρος της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Επανομής κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος , την Τετάρτη 1-6-2011 και αφού οι υπάλληλοι αποχώρησαν...
από την υπηρεσία τους (σχόλασαν) , ο κ. Καζάκης έδωσε εντολή σε υπάλληλο του Δήμου να πάει να αλλάξει την κλειδαριά των γραφείων της δημοτικής επιχείρησης .
Όταν την επόμενη εργάσιμη μέρα , πρωί της Πέμπτης , πήγαν να μπουν στα γραφεία βρήκαν τις πόρτες κλειδωμένες και άρχισαν να αναρωτιούνται πως συνέβη αυτό . Ρωτώντας και ψάχνοντας ανακάλυψαν πως δράστης ήταν ο κ. Καζάκης .
Ζητώντας το λόγο αλλά και περαιτέρω διευκρινίσεις ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης κ. Παπαδόπουλος , πήρε την απάντηση από τον κ. Καζάκη , πως εδώ στην Επανομή εγώ κάνω κουμάντο , ούτε Δήμαρχος ούτε αντιδήμαρχοι .
Όπως πληροφορηθήκαμε για το τραγελαφικό γεγονός ενημερώθηκε τόσο ο αντιδήμαρχος κ. Κούτουκας όσο και ο Δήμαρχος κ. Αλεξανδρής . Μάλιστα ο κ. Κούτουκας συνέστησε στον κ. Παπαδόπουλο να μη δώσει έκταση στο γεγονός για ευνόητους λόγους .
Σύμφωνα , πάντα , με όσα μας κατήγγειλε ο πρόεδρος της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος  , αιτία αυτής της απρόσμενης και αχαρακτήριστης ενέργειας του κ. Καζάκη ήταν το γεγονός της είσπραξης και διαχείρισης ενός χρηματικού ποσού από τη δημοτική επιχείρηση . Κατά τον κ. Παπαδόπουλο , την διαχείριση των χρημάτων , ήθελε να την κάνει ο κ Καζάκης και επειδή δεν την έκανε αυτός το εξέλαβε ως παραγκωνισμό .
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δημοτικοί σύμβουλοι της Επανομής είναι εξαγριωμένοι με την συμπεριφορά του κ. Καζάκη και πως είναι έτοιμοι να εκραγούν . Το ότι δεν το κάνουν είναι γιατί ως λογικότεροι υποχωρούν αφ’ ενός αλλά και γιατί δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα για δυσμενή σχόλια εφ’ εταίρου . Ο ίδιος προβληματισμός υπάρχει και σε ανώτερα κλιμάκια της Διοίκησης .
Ως πότε κύριοι της διοίκησης θα ανέχεστε τον κ. Καζάκη να σας εκθέτει και να σας ταπεινώνει ; Τόσο πολύ τον φοβάστε ;  Αχ , αυτό το πολιτικό κόστος .
Ο πατέρας μου , μου είπε μια πολύ όμορφη παροιμία : Αν ο χότζας κατουρήσει στο τζαμί ο πιστός θα πάει να χέσει .
Εάν αύριο αλλάξει και τις κλειδαριές του πρώην Δήμου Επανομής μην εκπλαγείτε .
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. καλα αυτος ο παπαδοπουλος τι παριστανει τον προεδρο? αν ειχε λιγο τσιπα πανω του δεν θα τον παριστανε.ηταν εκλεγμενος με το προηγουμενο δημαρχο κ ενω η διοικηση αλλαξε εδω κ 6 μηνες αυτος καθεται εκει να παριστανει τον προεδρο να πληρωνεται γιατι λεει του το επιτρεπει ο νομος.αν ειχε τσιπα θα παραιτουνταν κ θα αφηνε τη νεα διοικηση να λειτουργησει οπως θελει.κ βεβαια τα λεφτα θα τα διαχειριστει ο καζακης η οποιος αλλος ειναι εκλεγμενος κ οχι ο παπαδοπουλος που δεν ειναι τιποτα.υ.γ.επισης ακουσα οτι πρωτη δουλεια ειναι να βγαζει το μηνιατικο του απ τις εισπραξεις της επιχειρησης.μιχαλης σαραφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    ΔΗΜΑΡΧΕ η βομβα που θα σκασει στην ΕΠΑΝΟΜΗ δεν θα προελθει απο τις γεωτρησεις του φυσικου αεριου απο το 1985 αλλα απο τον ΚΑΖΑΚΗ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ θα παρακολουθησουμε σκηνες απειρου καλους.
    ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ (ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ)ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Τεκίδης11 Ιουνίου 2011 στις 12:09 π.μ.

    Φίλε Μιχάλη , ακόμη και αν παραιτήτο ο κ. Παπαδόπουλος , ο κ. Καζάκης δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί χρήματα της Δημοτικής Επιχείρησης . Τα χρήματα αυτά τα διαχειρίζεται το εκάστοτε Διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης . Δυστυχώς για τον κ. Καζάκη αλλά ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας μπορεί να διαχειριστεί μόνον την πάγια προκαταβολή . Αυτά ορίζει ο Νόμος .
    Μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν και ο Γρηγόρης Παραδείσης και ο Τάκης Χαλιάπας .
    Εκτός και αν ο κ. Καζάκης είναι υπεράνω του Νόμου ή έχει την ψευδαίσθηση πως αυτός είναι ο Δήμαρχος όπως επικαλείται .
    Οι καιροί άλλαξαν φίλε Μιχάλη και κάποιοι πρέπει να το συνηδειτοποιήσουν . Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο γιαυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.