Προβοκάτσια ή αλήθεια;;
Πριν από λίγο  στην ηλεκτρονική του έκδοση το  Spiegel  αναφέρεται πρωτοσέλιδα ότι η Ελλάδα σκέφτεται να εγκαταλείψει το ευρώ και την Ευρωζώνη και για αυτό το λόγο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συγκάλεσε έκτακτη σύνοδο στο Λουξεμβούργο. (Διάβασε εδώ)

Αν και αμέσως άρχισαν οι διαψεύσεις από την Ευρώπη και τη Ελλάδα κάτι φαίνεται να παίζεται στο παρασκήνιο. Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες.

Και ένα πρώτο σχόλιο από τον έμπειρο πολιτικό αναλυτή Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

Ούτε προβοκάτσια είναι, ούτε αλήθεια. Μια παρτίδα από την θεωρία των παιγνίων είναι με καθυστέρηση ενός χρόνου.
Δυστυχώς λόγοι ευθύνης δεν μου επιτρέπουν να πω τι σημαίνει το δημοσίευμα, αν και κάποτε το είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο.
Θα μπορούσα όμως να πω να διαβάσετε καλά και λέξη προς λέξη το δημοσίευμα και όχι το συμπέρασμα. Επιτέλους κάποιοι στην Ελλάδα μάθανε να παίζουν στη διεθνή πολιτική, μόνον που πλέον είναι αργά, πολύ αργά για τέτοια παιχνίδια.
Δ.Γ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.