Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

19 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μούτσας γκράτσιας, κολήστε μας κι εμάς τον ιό της λευτεριάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχουν ΜΑΤ να σκοτώνουν αθώους όπως η Ελλάδα! Θα μπρούσαμε βέβαια εμείς οι Έλληνες να δώσουμε τη ζωή μας! Η ελευθερία στην Ελλάδα είναι πιο ακριβή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h eleutheria apetei tolmh kai areth!!!! as psaxoume gi auta prota! kai meta gia thn leuteria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πλακώνανε προχθες 500 κουκουλοφόροι και 100 ΜΑΤ δε θα ήταν εκεί τόσος κόσμος. Έτσι σκέφτονται οι δικοί μας 300. Να τους χαιρόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα είναι εμείς πότε θα σηκωθουμε από το καναπέ μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεκινάμε την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος- Οι 300 Έλληνες ( οχι οι βουλευτές) θα ξεκινήσουν τη δράση τους και θα είναι συνέχεια εκει. Ψάχνουν για εθελοντές. www.300ellines.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 300

    Πριν λίγο επέστρεψα από την Ισπανική πρεσβεία όπου συναντήθηκα με τα παιδιά (Ισπανούς και Ισπανο-έλληνες) που οργάνωσαν καθημερινή συγκέντρωση στην Διονυσίου Αεροπαγίτου ως τμήμα του Ισπανικού κινήματος και με τα ίδια αιτήματα και στόχους. Αναζητούν ΕΠΑΦΗ με αντίστοιχα ελληνικά κινήματα και ανέλαβα να τους φέρω σε επικοινωνία με τους "300" και με άλλους. Σας παρακαλώ επειδή δεν δικαιούμε να βάλω τα e-mail τους δημοσίως, σας παρακαλώ ανεβάστε εδώ (ως σχόλιο) ένα e-mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας φέρω σε επαφή!!!!

    Επειδή δεν μπορούσα να έρθω την Τετάρτη, ήλπιζα να βρω κάποιον από εσάς τους "300" εκεί στην Ισπανική πρεσβεία, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάποιον. Μάλλον θα τα πούμε κατευθείαν την Κυριακή στο Σύνταγμα. Περιμένω e-mail ή τηλέφωνο για επικοινωνία με τους Ισπανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορείς να επικοινωνήσεις στα μέηλ:

    rokos@on.gr
    thalamofilakas@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ για τα e-mails.

    Επικοινώνησα ήδη με το info@300ellines.org οπότε υποθέτω έχετε επικοινωνήσει μεταξύ σας. Αν όχι πείτε μου να προωθήσω τα e-mails και στις διευθύνσεις που μου δώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολυκαλά! αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα μας ας γίνουμε ακτιβιστές και να κάνουμε κάτι και για τις άλλες χώρες!!! χαχαχα είστε κωμικοί! αν όχι γελοίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ (με 5 € τον καφέ !) ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ (που βγάζει και ΝΔ στα πανεπιστήμια) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην πλατεία Συντάγματος έχουμε την κίνηση 300ellines με 24ωρη παρουσία.
    Μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση από εκεί;
    Ευχάριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνειδητοποίησα ότι εμείς αποκλείεται να είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαγκες αφηστε τα λογακια και ανεβειτε συνταγμα υπαρχει κοσμος εκει που το πιστευει..πιστεψτε το και εσεις..επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μαγκες αφηστε τα σχολια και ανεβειτε συνταγμα υπαρχουν πολλοι που πιστευουν πιστεψτε και εσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε μη μασατε στα ψευτοδιλληματα οτι δεν ημαστε απογονοι των αρχαιων ελληνων ημαστε και παραμαστε και θα το δειξουμε συντομα επανασταση ηρθε η ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.