Δευτέρα 23/05/2011 ωρα 11:00 Νόμιμα ή Παράνομα παρκαρισμένη η Μερσεντές της Δημοτικής Αστυνομίας;η πινακίδα πίσω τι γράφει;
Το αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΘ παρκάρισε και έκλεισε την είσοδο;ή πήγε να επισκευάσει βλάβη;θα μας απαντήσουν;

Από tsounami
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Δημοτική Αστυνομία Θερμαϊκού25 Μαΐου 2011 στις 8:52 π.μ.

    Η ρυθμιστική πινακίδα P-40 που φαίνεται στη φωτογραφία είναι μόνο για το αυτοκίνητο του δημάρχου. Το όχημα (το Mercedes) το οποίο είναι του πρώην δημάρχου και το χρησιμοποιεί η Δημοτική αστυνομία ως υπηρεσιακό επειδή ο δήμος δεν έχει χρήμματα για αγορά άλλου οχήματος, είναι στα προβλεπόμενα μέτρα από τη γωνία, στα προβλεπόμενα μέτρα από το φανάρι και πάνω από την Ρ-40.
    Όποιος δε γνωρίζει τον Κ.Ο.Κ μπορεί να μάθει ρωτώντας. Το συγκεκριμένο άρθρο μόνο ως συκοφαντική δυσφήμηση μπορεί να χαρακτηριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την άμεση απάντηση.Λυπάμαι όμως 'οταν χαρακτηρίζεται το άρθρο ως συκοφαντικό διότι αν το διαβάσετε προσεκτικά θα δείτε ότι υπάρχει ερώτημα:(Νόμιμα ή Παράνομα παρκαρισμένη η Μερσεντές της Δημοτικής Αστυνομίας;η πινακίδα πίσω τι γράφει;)ρωτάω νόμιμα ή παράνομα; και σωστά απαντάτε νόμιμα.δεν νομίζω ότι ένα ερώτημα μπορεί να θεωρηθεί δυσφήμηση.Χαίρομαι που τα αντανακλαστικά λειτούργησαν άμεσα και απαντήσατε στο δημοσίευμα που αφορά το οχημα της δημοτικης αστυνομίας,και αποδέχομαι την απάντηση σας ως την μόνη σωστή αλλά για την επόμενη εικόνα του αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΘ όυτε λόγος .και ερωτώ σας διέφυγε η παράβαση; δεν υπέπεσε στην αντίληψη σας;το ότι υπηρεσιακό αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιό πανω την ίδια ώρα καθιστούσε απροσπέλαστη την διέλευση των πεζών και πόσο μάλλον των ΑΜΕΑ δεν σας ευαισθητοποίσε στο να απάντησετε άμεσα;Παρεξηγήσατε το ερώτημα μου αν είναι νόμιμα παρκαρισμένο το όχημα σας ή παράνομα και όπως σωστα απαντάτε αναλυτικά και μάλιστα υποδεικνύετε (ότι οποιος δεν γνωρίζει τον ΚΟΚ μπορεί να μάθει ρωτώντας)και αυτό εκανα ρωτησα.μην έχετε στην σκέψη οτι οι δημότες το μόνο σκοπό που έχουν είναι να μειώνουν το έργο σας ή να σας συκοφαντούν απλά οι δημότες θέλουν μια δημοτική αστυνομία δίπλα τους και έτοιμη ανα πάσα στιγμή να δίνει λύσεις όπως και άμεσα απαντήσατε στο ερώτημα μου.Ν α γνωρίζετε δε σε ότι με αφορά ότι είμαι υπέρ της ενίσχυσης της δημοτικής αστυνομίας και σε προσωπικό και σε υλικά υποστήριξης και σε επιπλέον επιμορφωτικά σεμινάρια και σε καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας τόσο για εσας οσο και για όλους τους εργαζόμενους στον δήμο.Αυτό είναι ιδίωμα της άποψης που έχω για τον τρόπο λειτουργίας μιας υπηρεσίας όπως και η δική σας και ανάγεται στο ότι επι 27 συναπτα έτη υπηρέτησα σε περεμφερείς με την δικιά σας υπηρεσία.Μην βιαζεστε λοιπόν να χαρακτηρίσετε συκοφαντικά κάποια δημοσιεύματα που έχουν την μορφή ερωτήματος και μόνον.και κλείνοντας για αλλη μια φορα να πω οτι χαίρομαι ειλικρινά για την άμεση απάντηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοτικός αστυνομικός Θερμαϊκού26 Μαΐου 2011 στις 12:06 π.μ.

    Αφορμή για την πρόταση "Το συγκεκριμένο άρθρο μόνο ως συκοφαντική δυσφήμηση μπορεί να χαρακτηριστεί" σταθηκε το γεγονός οτι τη συγκεκριμένη φωτογραφία(του Mercedes) την είδαμε αναρτημένη και σε άλλο ιστότοπο(πρωσωπικό) με ανάλογα επικριτικά σχόλια.

    Για το όχημα της Δευαθ πέρα απο αυτο που βλεπουμε στη φωτογραφία όλοι μας έχω να σχολιάσω οτι καταρχίν από όσο μπορω να καταλάβω στη φωτογραφία δεν είναι στον ίδιο δρόμο όπως είπατε.(Η Μ.Αλεξάνδρου είναι μια μεγάλη ανηφόρα ενώ το όχημα της Δευάθ βρίσκεται σε επίπεδο δρόμο).

    Η Δημοτική αστυνομία του δήμου θερμαϊκού αποτελείται από 9 άτομα και καλύπτει μια αχανής έκταση.Δεν επαρκεί για να καλύψει και τις 21 αρμοδιότητες(μαζί με το κάπνισμα) που ορίζει ο ν. 3731/2008 στο έπακρο, όλες τις ώρες και ειδικότερα την αρμοδιότητα του ελέγχου τήρησης στάσης/στάθμευσης κ.α σε όλα τα σημεία του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα που και αυτό το αυτοκίνητο είναι ακριβώς επάνω στη Μ. Αλεξάνδρου και είναι περίπου στα 20 μέτρα πιό πάνω από το Δημαρχείο, στη θέση που ήταν λίγο πιό παλιά το μίνι Market.
    Δεν τα γράφω αυτά για αντιπαράθεση, απλά για του λόγου το αληθές ως προς την τοποθεσία που πάρθηκε η φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρωτον επρεπε να βγαλης ολο το δρομο φοτογραφεια δευτερων λενε δεν επαρκουν τα ατομα γιατι για να καθωντε και αυτοι που υπαρχουν.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. οσο για το παρκαρισμα επρεπε να το γραψη και η αστυνομια που ειναι !!!! και οχι μονο η δημοτηκη οπως οταν καποτε εγραψαν και εμενα με υπηρεσιακο οχημα η εγω δεν ημουνα ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλα οδηγος .και ζητω συγνωμη για την παρεμβαση οταν δεν μηλας εισαι σωστος αν λες την αληθεια εισαι !!!!!!!οσοι καταλαβαν εχει καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.