Πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών διοργανώνεται  και φέτος από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε συνεργασία με τον  Ερυθρό Σταυρό της Σερβίας. Στην υλοποίηση  του εγχειρήματος αυτού συμμετέχουν  Δήμοι και εθελοντές ιδιώτες (οικογένειες).

Ο Δήμος  Θερμαϊκού, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, υποστηρίζει για τρίτη χρονιά αυτή τη σημαντική προσπάθεια, προκειμένου να φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας 8 – 17 ετών από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας σε οικογένειες της περιοχής μας, που μπορούν να προσφέρουν αγάπη και θαλπωρή.
Αξίζει  να σημειωθεί ότι, μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί σε όλη την Ελλάδα, περίπου, 18.500 παιδιά.
Οι ημερομηνίες  διεξαγωγής του προγράμματος έχουν  καθοριστεί από:
1/7/2011 (άφιξη) – 25/7/2011 (αναχώρηση).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να καλούν στη γραμματεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στο τηλ.:             2392330104       ή στη Δ/νση Διεθνών Σχέσεων του Ε.Ε.Σ. στο τηλ.:             2103615606      .
Δηλώσεις  συμμετοχής έως τη Δευτέρα 13/6. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.