Προς
Το Δ.Σ του Ποδοσφαιρικού Σωματείου
Αναγέννησης Επανομής

Κύριε Πρόεδρε,
          Επιτρέψατε μου, εκ μέρους όλων των μελών της ‘’Κοινωνίας των Πολιτών’’ να σας συγχαρώ τόσον εσάς προσωπικά όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ καθώς και τα μέλη της Λέσχης φίλων του Συλλόγου σας για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλατε πετυχαίνοντας έναν στόχο ιδιαίτερα δύσκολο.
  Στόχος που προβάλλει πανελλήνια τον Δήμο μας και θα ενισχύσει την τοπική μας αγορά.
          Επειδή και εγώ προσωπικά έχω την εμπειρία τέτοια προσπάθειας (ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας χάντμπολ του Α.Ο.Δ Θερμαϊκού, ως πρόεδρος αυτής), αντιλαμβάνομαι από την μια την μεγάλη ικανοποίηση σας για τον στόχο που επιτύχατε και από την άλλη την πικρία που αισθάνεστε λογω της ανεπάρκειας στήριξης της ομάδας σας από την Διοίκηση του Δήμου μας.
          Σας συμβουλεύω κύριε Πρόεδρε να προσπεράσετε τις πικρίες και να κρατήσετε μόνο τη χαρά της μεγάλης επιτυχίας σας.
           Όλα τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου του Δήμου Θερμαϊκού  όπου τυγχάνει να είμαι πρόεδρος καθώς και τα μέλη της ‘’Κοινωνίας των Πολιτών’’, εγώ προσωπικά και  ο συντοπίτης σας Δημοτικός σύμβουλος Ζαβερκος Αντώνιος θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της ομάδας σας η οποία μας έκανε υπερήφανους με την επιτυχία της.


                                                                                Με ιδιαίτερη εκτίμηση
                                                                                   
                                                                                    ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. K.Παράσχου,αληθεύει οτι ζητήσατε επιχορήγιση για την ομάδα της Επανομής, ύψους 50.000 ευρω,την στιγμή που δεχόμαστε αυξήσεις των τελών 24%,και ο Δήμος χρωστάει 20 εκ,ευρω?Αν ναι,τότε την κοινωνία των πολιτών,να την μετονομάσετε σε κοινωνία των αρεστών και των λαικιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παράσχου , κρατείστε μικρό καλάθι , έτσι δε μαζεύονται ψήφοι και ειδικά εκεί που απευθύνεστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.