Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-peraia  εικάζεται ότι θα είναι θετική   η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους 15 υπαλλήλους του πρώην Δήμου Μηχανιώνας, οι οποίοι έγιναν αορίστου χρόνου και η νομιμότητα τους αμφισβητήθηκε, αφού απορρίφθηκε το ένταλμα μισθοδοσίας τους από τον πάρεδρο.
Το θέμα απασχόλησε περασμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία εκδόθηκε ψήφισμα που ενίσχυε τη θέση των εργαζομένων  στην εξέταση του αιτήματος από το Ελεγκτικό Συνέδριο και τον ενδεχόμενο δικαστικό αγώνα τους.
Με την ευχάριστη εξέλιξη και εφόσον δημοσιευθεί η  απόφαση δίνεται αίσιο τέλος στην ανασφάλεια και αβεβαιότητα   15 οικογενειών δημοτών - εργαζομένων και μάλλον φαίνεται να ησυχάζουν και οι επικεφαλής στο Δήμο που φοβόντουσαν ότι υπήρχε κίνδυνος (σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος) να δεσμευτούν δικές τους αντιμισθίες για την κάλυψη της μισθοδοσίας των εργαζομένων.
Τέλος καλό - όλα καλά!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.