Λάβαμε το παρακάτω μέηλ από τον κ. Στεφανίδη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού:

Σας προσκαλώ στην 11η Συνεδρίαση του ΔΣ την Τετάρτη 1-6-2011 και ώρα 20:00
Η συνεδρίαση του ΔΣ θα μεταδοθεί ζωντανά στο web-radio στην διεύθυνση http://www.serverroom.us/radio/269213

Με εκτίμηση
Στεφανίδης Κυριάκος

Επειδή είναι αδιανόητο να σε προσκαλούν σε συνεδρίαση χωρίς να ...
σου γνωστοποιούν την Ημερήσια Διάταξη των θεμάτων και επειδή πιστεύουμε ότι απλώς οφείλεται σε λάθος (να πούμε του δαίμονα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Στεφανίδης θα διορθώσει με την αποστολή ενός νέου  και περισσότερο ενημερωτικού μέηλ.
Αν και άποψή μας είναι πως θα πρέπει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης να δίνονται και οι εισηγήσεις για να μπορούν να επιτελούν αποδοτικότερα το έργο της πληροφόρησης προς τους πολίτες.


Τελικά την Κυριακή το βράδυ πήραμε την ΗΔ με νεώτερο μέηλ από τον κ. Στεφανίδη με την διευκρίνηση πως η μη αρχική αποστολή οφείλεται σε λάθος. Την παραθέτουμε:



Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. http://dl.dropbox.com/u/8466171/11%CE%B7%20%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%201-6-2011.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.